Wanneer je spijt hebt van je aankoop kun je de door jou aangekochte producten, onder bepaalde voorwaarden, aan ons retourneren. Dit mag zonder opgaaf van reden. Je mag uiteraard wel een reden opgeven wanneer je dat wenst, dit helpt ons namelijk bij het verbeteren van onze service en ons assortiment.

Na ontvangst van jouw producten heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen of een melding te maken van het retourneren van een product. Na een melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.


Voorwaarden voor het retour sturen van producten:

  • De goederen ontvangen we graag onbeschadigd retour
  • Indien mogelijk in originele verpakking
  • Producten welke zijn gebruikt worden niet gecrediteerd
  • Een product waarbij jij zelf een gebrek geprobeerd hebt te herstellen wordt niet gecrediteerd

    Uitzondering maatwerk

    “Producten die u via deze webwinkel koopt die speciaal voor u persoonlijk worden gemaakt kunnen niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

 

Na het melden van jouw retourzending storten wij, binnen 14 dagen, het aanschafbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor jouw eigen rekening.
Wij gebruiken in principe voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als welke jij hebt gebruikt voor het betalen van jouw bestelling. Aan terugbetaling zijn voor jou geen kosten verbonden.

 

Gebruik ons retourformulier in het geval je goederen wilt retourneren. 

 

Retourzendingen mogen gestuurd worden naar:

E&R Design
Hoogstraat 35
5492VT Sint-Oedenrode
of per email naar info@e-rdesign.nl

 

Klachten & garantie

Wij streven er naar om jou als klant zo tevreden mogelijk te houden. Bent u toch niet tevreden over een ontvangen product of onze dienstverlening? Je kunt dit melden via ons contactformulier, per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Zie de contactpagina in onze webshop.

Wij streven er naar om de klacht binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om jouw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 

 

 

© 2014 - 2024 E&R Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel