Wie zijn wij eigenlijk?
Jong, ambitieus en vol met creatieve ideeen dat zijn wij Ronald en Ellis. In het ontwerpen en maken van persoonlijke producten vinden we elke keer weer de uitdaging. De waardering van onze klanten daarin vinden we ook erg fijn en geeft ons nog meer energie om de klant tevreden te stellen en door te gaan op de ingeslagen weg.
 

Wat doen wij nu eigenlijk?

- E&R design staat voor creativiteit en passie. Door leuke betaalbare en persoonlijke producten te ontwerpen en te maken kunnen wij u iets unieks aanbieden. Of het nu een kraamcadeau betreft, een leuk tekstbord of voerbak met hondennaam, wij denken met u mee.

- Totalpetshop, na 10 jaar een dierenspeciaalzaak gehad te hebben gaan wij nu verder online en On Tour met onze verkoopwagen. In deze 10 jaar hebben wij veel productkennis opgedaan waardoor wij u persoonlijk advies kunnen geven. Onze website voor honden is www.totalpetshop.nl


- Borduurstudio4dogs, ontstaan vanuit onze dierenspeciaalzaak om borduurwerk te verrichten op alles wat met huisdieren te maken heeft zoals kussens, halsbanden en hondenjassen. Inmiddels maken we borduurwerk voor een hele brede markt, voor de hondensport, bedrijven, verenigingen, particulieren, iedereen is bij ons welkom. Wilt u iets laten borduren voor uwzelf of voor uw hond kijk dan op onze website www.totalpetshop.nl


- Totalpetshop on Tour, een rijdende honden speciaalzaak gespecialiseerd in de agility waarbij ook ter plaatse geborduurd kan worden en waar wij ook uw persoonlijke artikelen kunnen maken.
Wij zijn in de weekenden dan ook vaak te zien op agility en andere hondenevenementen in Nederland en België 

 

© 2014 - 2023 E&R Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel